ponedjeljak, 18. travnja 2011.

Dragana Mirkovic Slike iz spotova

 Sa spota To nije tvoja stvar
 Nema promene
 Samo jedan sat
 Bice mi kako kad
 Mogu li reci ne volim te
 Pitaju me u mom kraju


 Tebi ljubav meni bol
 I u dobru i u zlu
Pitam svoje srce

srijeda, 13. travnja 2011.

Dragana Mirkovic Gaga

 moja slika.a....
 Rodjendan..Photosession

 2004-Photosession
 Intervju sa gagom i njenom Majkom
 Sa snimanja spota "Jaci nego ikad"

Dragana Mirkovic Najljepsa

 Dragana Mirkovic Sa Cirom i Majom Marijanom
 Dragana Mirkovic Poslije nastupa
 Prije nastupa


 Gaga u story-ju
 dm u storiju

 dusica

 nastup
 snimanje intervju-a i emisije
gaga na nastupu u MUNCHENU

Dragana Mirkovic

srijeda, 6. travnja 2011.

Dragana Mirkovic..rolls royce

Dragana Mirković

Vozi se Rolls Royce

Dragana Mirković ponovila se novim automobilom marke "rolls-royce", koji je platila pola miliona evra, piše "Kurir". Riječ je o modelu "phantom", koji u osnovnom izdanju vrijedi 300.000 evra, a sa dodatnom opremom može da dostigne i daleko višu cenu. Dragana i njen suprug Toni prije nekoliko dana provozali su svoju zverku na točkovima beogradskim ulicama i svratili do hotela "Hayat", gdje ih je i uslikao paparazzo “Kurira”.

Oni su ponosno izlazili iz luksuznog automobila, mameći poglede znatiželjnika i gostiju hotela. “Dragana je i ranije imala rolls royce ali mnogo jeftiniji model”, otkrio je za "Kurir" izvor blizak Dragani. “Poznato je da je i njen suprug lud za luksuznim automobilima, pa su se brzo dogovorili da pazare novi model četvorotočkaša svetski čuvenog proizvođača”, dodaje izvor "Kurira". Nema sumnje da će poznata folkerka imati potpuni užitak na čestim putovanjima.


Dragana Mirkovic Snimila novi singl-Pruzam ti ruke

Dragana Mirković

SNIMILA NOVI SINGL



Dragana Mirković obradovaće krajem marta fanove novom pesmom „Pružam ti ruke“, čije je snimanje nedavno završila u studiju Aleksandra Kopca. Tekst za numeru napisala je Vesna Petković, a autori predviđaju da će numera biti prolećni hit.

Dragana je novu pesmu otpevala neposredno pred polazak u Frankfurt, gde je 5. marta gostovala na koncertu Zdravka Čolića. Pevačica je najavila da je u potrazi za još nekoliko dobrih numera i ne isključuje mogućnost da svoju brojnu publiku uskoro obraduje i novim albumom.